Sayın Rektörümüzün 2. Dönemini Kutlarız

Yayınlanma Tarihi: 28-07-2022

2018 yılı temmuz ayında D.E.Ü Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nükhet HOTAR hocamız görev süresi içerisinde yaptığı önemli çalışmalarla üniversitemizin Türkiye’de sayılı araştırma üniversiteleri arasına girmesini, YÖKAK’ dan kurumsal akreditasyon belgesi almasını sağlamış, bir çok fakülte ve araştırma merkezleri açarak üniversitemizin gücüne güç katmıştır. Bunun yanında uluslararasılaşma stratejisi kapsamında önemli çalışmalara imza atarak üniversitemizin uluslararası akademik platformlarda da öne çıkmasını sağlamıştır. Bu ve benzeri birçok başarılı inovatif çalışmalar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN beyefendi tarafından da takdir edilmiş ve D.E.Ü yönetimi bir dönem daha Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nükhet HOTAR hocamıza teslim edilmiştir. Sayın Rektörümüzün 2. Döneminde de başarılarının üzerine koyarak devam edeceğinden hiç şüphemiz yok. Her durum ve şartta kendilerine destek olabilmek adına bizlerde hazır olacağız.
Sayın Rektörümüzün 2. Dönemini kutluyor başarıların devamını içtenlikle temenni ediyoruz.

Font Boyutunu Değiştir
Kontrast